CAN CRISTU FA 50 ANYS!

2015-09-21 21:32
Hola AMIGUES I AMICS del Mijac!
L' any 2016 el Mijac Crist Rei farà 50 anys! Si! ho heu sentit bé 50!
Per aquest motiu, estem començant a preparar diferents activitats que es duran a terme al llarg d'aquest curs que aviat comença, per tal de celebrar-los de la millor manera!
El nostre objectiu és fer d'aquest aniversariuna celebració on tothom hi pugui participar, opinar i col·laborar perquè així sigui de tots!
Per poder-ho fer us demanem la vostre participació en els següents punts:
 
·Si teniu ganes de formar part d'un equip encarregat de donar un cop de mà en la preparació de les diverses activitats durant l'any, podeu contestar aquest correu afegint al tema del mail la paraula [PARTICIPA](és necessari que ens doneu el vostre nom complet, telèfon mòbil i correu electrònic).
 
·Si disposeu d'imatges, vídeos, documents o altres tipus de continguts que creieu que poden ser d'interès per a la història del centre i els voleu aportar, ens els podeu enviar adjuntats en un correu afegint al tema la paraula [IMATGE] , [VÍDEO], [DOCUMENT] o [ALTRES].
 
·Si teniu idees pensades o creieu que podeu aportar quelcom per al 50è aniversari, podeu contestar aquest correu afegint al tema la paraula [IDEA].
 
·Si sabeu de persones que poden estar interessades en participar d'alguna manera, reenvieu aquest correu!
 

Per totes aquestes gestions envieu les vostres aportacions a cancristu50@gmail.com.

 
De moment això és tot, anireu rebent més informació de les activitats que es realitzaran en breus!
 
Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.
 
Atentament,
 
COMI 50 ANYS.